(Nederlands) Vakantieshoots

Ci spiace, ma questo articolo è disponibile soltanto in Nederlands. Per ragioni di convenienza del visitatore, il contenuto è mostrato sotto nella lingua alternativa. Puoi cliccare sul link per cambiare la lingua attiva.

VAKANTIE!!!

Mooie plekjes vinden om te verdwalen
Je horloge weer even laten weten wie er werkelijk de baas is
Wijn drinken en hard lachen
Slipperdagen nemen

En aangezien álle wegen naar Rome leiden is de kans groot dat je óóit, op een mooie dag, die citytrip naar de Eeuwige stad boekt samen met je vriendinnen. Of samen met je gezin op vakantie gaat en die mooie camping bezoekt in de buurt van Rome.

En aangezien vakanties altijd veel te kort duren, kun je er nu nog langer van nagenieten als je foto´s door ons laat maken. Natuurlijk zijn selfies leuk, maar echte foto’s door een echte fotograaf ook!

Geen gedoe met de taal
Betaalbaar
Persoonlijke benadering
Relaxte sfeer

Prijs
1 – 1,5 uur fotografie op een locatie in Rome naar keuze in onderling overleg.
20 geselecteerde en volledig nabewerkte foto’s via een downloadlink en áltijd in de hoogste resolutie.
€295

Wij komen je graag vastleggen in Rome en we vinden het ook leuk om jou op te zoeken op jullie vakantie stek (binnen een straal van 25 km rondom Rome rekenen wij geen reiskosten, daarbuiten wel).

Hou je ook van dit zonnige oh-zo mooie land en voornemend om je weekend of vakantie te plannen richting la bella Italia? Leuk als je ons deelgenoot maakt van jullie trip! Vul nu het contactformulier in voor meer informatie.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

ItalyEnglishDutch